Gør som Esbjerg

Hvis alle kommunale forvaltninger inden for pleje- og ældreområdet gjorde som Esbjerg Kommune, så ville de plejekrævende borgere i Danmark opleve flere varme hænder – og færre medarbejdere ville være sygemeldte.

Da ældreområdet i Esbjerg tilbage i 2012 satte fokus på og gennemførte en strategisk indsats omkring sygefraværet, så begyndte sygefraværet at falde. De seneste data fra KRL (Kommunernes og Regionernes løndatakontor) viser, at sygefraværet fortsatte med at falde i de efterfølgende år. Samlet er sygefraværet reduceret med mere end 22.000 kalenderdage siden indsatsen startede. Det svarer til, at sygefraværet er reduceret med mere end 60 årsværk. De øvrige forvaltninger i Esbjerg Kommune har ligeledes haft fokus på sygefraværet – Esbjerg Kommune er i dag en af de kommuner med det laveste sygefravær.

Hvis alle ældreforvaltninger gjorde som Esbjerg Kommune, så ville borgerne kunne opleve flere varme hænder for et beløb svarende til mindst kr. 542.000.000 – og sygefraværet inden for hele det kommunale område kunne reduceres for med mere end 3.000 årsværk.

AM-Gruppen præsenterer den strategiske model, hvor der gennem fokus, dialog og medarbejderdrevne initiativer kan opnås markante reduceringer af sygefraværet, på en mini-konference den 15. april i Aalborg.

Læs mere i invitationen her

Pris ved 1. pers. kr. 1.495,00
Efterfølgende deltagere fra samme “Kommune” kr. 495,00 ekskl. moms
Tilmelding: Senest d. 8. sept.
Tilmeld dig her