Konferencer 2016

gor_som_esbjerg

Hvis alle kommunale forvaltninger inden for pleje- og ældreområdet gjorde som Esbjerg Kommune, så ville de plejekrævende borgere i Danmark opleve flere varme hænder – og færre medarbejdere ville være sygemeldte.

Da ældreområdet i Esbjerg tilbage i 2012 satte fokus på og gennemførte en strategisk indsats omkring sygefraværet, så begyndte sygefraværet at falde. De seneste data fra KRL (Kommunernes og Regionernes løndatakontor) viser, at sygefraværet fortsatte med at falde i de efterfølgende år. Samlet er sygefraværet reduceret med mere end 22.000 kalenderdage siden indsatsen startede. Det svarer til, at sygefraværet er reduceret med mere end 60 årsværk. De øvrige forvaltninger i Esbjerg Kommune har ligeledes haft fokus på sygefraværet – Esbjerg Kommune er i dag en af de kommuner med det laveste sygefravær.

Hvis alle ældreforvaltninger gjorde som Esbjerg Kommune, så ville borgerne kunne opleve flere varme hænder for et beløb svarende til mindst kr. 542.000.000 – og sygefraværet inden for hele det kommunale område kunne reduceres for med mere end 3.000 årsværk.

AM-Gruppen præsenterer den strategiske model, hvor der gennem fokus, dialog og medarbejderdrevne initiativer kan opnås markante reduceringer af sygefraværet, på en mini-konference den 15. april i Aalborg.

Læs mere i invitationen her

Pris pr. deltager 495,- ekskl. moms.

Tilmeld dig her

 

AM-Gruppen og Nextwork afholder nu for 5. år i træk konferencen Vækst og Ledelse på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.
I år er det den 6. april kl. 17.00 – 22.15.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen er aftenens første oplægsholder og vil give sit og regeringens bud på vækst og udviklingen i Danmark. Her ud over byder aftenen på oplæg fra Adm. direktør Thomas F. Borgen fra Danske Bank og President & CEO Lars Rasmussen fra Coloplast. Vi har også 3 lokale virksomheder med hver deres tilgang til det at skabe vækst og udvikling ikke mindst regionalt. Her styres debatten af Mette Walsted Vestergaard og deltagerne er:
Direktør Willy Hansen, Skagen Havn, Direktør Søren Kragelund, Fårup Sommerland og CEO Torben Fristrup, CUBIC-Modulsystem A/S

Som tidligere år slutter vi aftenen af med den humoristiske vinkel og det bliver i år Karen Marie Lillelund med et forrygende indlæg med både bid og grin.

Tilmelding er efter først til mølle princippet.

Tilmelding

Der har være så stor tilgang til konferencen Vækst og ledelse, at der desværre ikke er flere pladser.