Gratis webinarer

Hold dig opdateret indenfor arbejdsmiljø og se fordelene ved at samle dit arbejdsmiljø ét sted – tilmeld dig gratis webinarer her!

Bliv fortrolig med KEMI-basen – et interaktivt webinar

Kom godt fra start med kemi-basen eller få en genopfriskning af alle funktionerne kemi-basen kan tilbyde din virksomhed.

På webinaret gennemgår vi sammen de 3 faser, som gør at din virksomhed lever op til bekendtgørelsen for kemisk risikovurdering. Vi tager udgangspunkt i dine medbragte eksempler og hjælper dig godt videre.

Webinaret er delt op på følgende måde:
Kl. 08.30-09.30: Bestilling af produkter
Kl. 19.45-10.45: Arbejdsprocesser
Kl. 11.00-12.00 Oplæring/instruktion og kemisk risikovurderingsrapport

Det er muligt kun, at møde op til de moduler, som du synes er relevant på nuværende tidspunkt eller at være med hele dagen.

Webinaret køres den første tirsdag i måneden.

Tilmeld dig her

.

AM-Gruppen har sat strøm til rådgivermappen med WORXS

Vi har samlet alle vores værktøjer til styring af arbejdsmiljøet på én platform.

Portalen har gennemgået en betydelig opdatering og mange nye muligheder er blevet tilføjet, således du får en række nye og værdifulde redskaber til styring af arbejdsmiljøet i din virksomhed.

Derfor vil vi gerne indbyde til et gratis webinar, hvor vi informerer om de første 3 menuer i WORXS – Generelt, Indberetninger og Arbejdsmiljø.

Menuen Generelt indeholder sider til oprettelse af aktiviteter, generering af en samlet arbejdsmiljørapport, oprettelse af arbejdsmiljøorganisation, oprettede sager og handleplaner, statistik mm.

I menuen Indberetninger oprettes observationer, nærved ulykker og ulykker med og uden fravær. Ulykker med fravær skal dog stadig anmeldes på virk.dk EASY.

Indberetninger af observationer og nærved ulykker kan hurtigt og nemt ske med WORXS appen direkte i WORXS databasen.

Menuen Arbejdsmiljø indeholder sider til udarbejdelse af årlig arbejdsmiljødrøftelse, registrering af uddannelser, runderinger med eller uden brug af tjeklister, eftersyn, beredskabsplaner, politikker, årshjul, betjeningsvejledning mm.

Svarer stort set til indholdet i den fysiske Rådgivermappe, som AM-Gruppen har udviklet for længe siden og givet til mange af vores kunder.

Fredag d. 06.05.2022 Tilmeld dig her