Gratis webinarer

Hold dig opdateret indenfor arbejdsmiljø og se fordelene ved at samle dit arbejdsmiljø ét sted – tilmeld dig gratis webinarer her!

KEMI-basen spørgerunde

På dette webinar får vi fokus på de udfordringsområder som du/I sidder med. Vores kemiker introducerer KEMI-basens nye tiltag og features.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til brugen af systemet. Du/I er velkommen til at stille spørgsmålene, så snart du/I tilmelder jer, således vores kemiker får et overblik over, hvilke områder der skal fokuseres på. I er naturligvis også velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret bliver afholdt hver 1. tirsdag i måneden, og du kan tilmelde dig lige præcis dén dato der passer dig bedst i linket nedenfor.

Effektivisering af arbejdsmiljøarbejdet

Hos WORXS har vi samlet alle vores værktøjer til styring af arbejdsmiljøet på én platform. Vores system indeholder en række effektive og værdifulde redskaber til styring af arbejdsmiljøet i din virksomhed.

Derfor vil vi gerne indbyde til et gratis webinar, hvor vi informerer om de første 3 menuer i WORXS – Generelt, Indberetninger og Arbejdsmiljø.

Arbejdsprocesser

Er du helt klar i mælet, når det kommer til APV, risikovurderinger, sikkerhedsrunderinger mm.?

Er svaret nej, kan vi godt forstå dig, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive klogere på arbejdsprocesser!

Derfor afholder vi et gratis webinar om arbejdsprocesser, hvor vi giver dig brugbar viden om arbejdsmiljølovgivningen og ikke mindst de krav, der bliver stillet dig som arbejdsgiver.

Samtidigt får du vejledning til, hvordan du dokumenterer arbejdsprocesser i WORXS, og gør processen overskuelig og håndterbar.

Sygefravær

Sygefraværet er (for) højt i det kommunale regi.

På webinaret vil du blive klogere på:

  • Hvordan kan vi styrke arbejdsmiljø og trivslen og nedbringe sygefraværet i det kommunale?
  • Hvordan håndteres sygefraværet og trivslen, samt hvordan skabes et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne ønsker at møde op?
  • De nyeste statistikker og analyser indenfor det kommunale og fagbrancher