Gratis webinarer

Hold dig opdateret indenfor arbejdsmiljø og se fordelene ved at samle dit arbejdsmiljø ét sted – tilmeld dig gratis webinarer her!

Undgå arbejdsulykker med WORXS

Virksomheder, som fokuserer på proaktive og forebyggende indsatser, har dokumenterbart færre hændelser og arbejdsulykker. Indberetninger af observationer og nærved ulykker kan bruges som et effektivt redskab til forebyggelse af arbejdsulykker.

Bliv klogere på forebyggende metoder og vores indberetningsmodul på dette webinar!

Kend din lovgivning

Har du styr på din viden, når det kommer til lovgivninger, bekendtgørelser, vejledninger og EU-direktiver? Hvis ikke, er dette gratis webinar perfekt til dig!

På webinaret gennemgår vi forskellen mellem love, lovbekendtgørelser, bekendtgørelser, at-vejledninger og de mange andre varianter af regulativer og retningslinjer.

Sikkerhedsrunderinger

På webinaret vil vi gennemgå mulighederne for at registrere sikkerhedsrunderinger direkte i din WORXS app – dit proaktive redskab til runderinger, som tilpasses den enkelte virksomheds lokale behov.

Webinaret udgør 1 times supplerende uddannelse. Vi glæder os til at præsentere vores software til sikkerhedsrunderinger – så børn trygt kan sende deres forældre på arbejde.

KEMI-basen spørgerunde

På dette webinar får vi fokus på de udfordringsområder som du/I sidder med. Vores kemiker introducerer KEMI-basens nye tiltag og features.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til brugen af systemet. Du/I er velkommen til at stille spørgsmålene, så snart du/I tilmelder jer, således vores kemiker får et overblik over, hvilke områder der skal fokuseres på. I er naturligvis også velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret bliver afholdt hver 1. tirsdag i måneden, og du kan tilmelde dig lige præcis dén dato der passer dig bedst i linket nedenfor.

Arbejdsprocesser

Er du helt klar i mælet, når det kommer til APV, risikovurderinger, sikkerhedsrunderinger mm.? På dette webinar om arbejdsprocesser får du brugbar viden om arbejdsmiljølovgivningen og ikke mindst de krav, der bliver stillet dig som arbejdsgiver.

Samtidigt får du vejledning til, hvordan du dokumenterer arbejdsprocesser i WORXS, og gør processen overskuelig og håndterbar.

Effektivisering af arbejdsmiljøarbejdet

Hos WORXS har vi samlet alle vores værktøjer til styring af arbejdsmiljøet på én platform. Vores system indeholder en række effektive og værdifulde redskaber til styring af arbejdsmiljøet i din virksomhed.

Derfor vil vi gerne indbyde til et gratis webinar, hvor vi informerer om de første 3 menuer i WORXS – Generelt, Indberetninger og Arbejdsmiljø.

Introduktion til LOV-basen

Kunne du tænke dig at få en introduktion til LOV-basen i WORXS og blive klogere på lovlister. På webinaret vil der blive gennemgået, hvordan vi dokumenterer, at virksomheden efterlever gældende lovgivning – og hvordan vi dokumenterer dette ved interne audits, afvigelser og korrigerende handlinger. Vi viser ydermere hvordan du kan dokumentere arbejdet ved brug af LOV-basen.

Kemisk Risikovurdering

WORXS indbyder endnu engang til et webinar forløb om kemisk risikovurdering. Forløbet er udarbejdet med udgangspunkt i at-vejledning om arbejde med stoffer og materialer, og de første 3 sessioner kan med fordel tilbydes til medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen som supplerende arbejdsmiljøuddannelse. Den fjerde session er målrettet abonnenter, som anvender WORXS til den kemiske risikovurdering, men kan også bruges til dem som er interesseret i at digitalisere og automatisere den kemiske risikovurdering.

Webinarerne vil foregå som følger:

  1. session den 3. marts 2023 – Tilmeld
  2. session den 10. marts 2023 – Tilmeld
  3. session den 17. marts 2023 – Tilmeld
  4. session den 24. marts 2023 – Tilmeld

Alle 4 dage fra kl. 11.00 -12.00. Læs mere om hver session i tilmeldingslinket.

Bliv fortrolig med arbejdsmiljølovgivningen

På webinaret vil der blive gennemgået de væsentligste lovgivninger og bekendtgørelser omhandlende sikkerhed og arbejdsmiljø – ligesom vi kigger på hvilke elementer i arbejdsmiljølovgivningen, som er de væsentligste for virksomheder.